02 augusti 2008

lördag 2 augusti

igår blev det utgång som sagt utgång för 4u3895732489 gången i mitt liv. och det var typ den mest innehållsrikaste utgången på länge! så jävla sjuk. jag hade så jävla roligt, sjukt!! hahahaha.

det började med att jag och moa tog en heldag på stan och shoppade och lunchade osv osv. efteråt drog vi hem till mig och började fixa oss och sminkade och drack blabla. vi kom igång rätt sent så vi var tvugna att dricka upp allting på typ en timma, vilket leder till värsta jävla fyllan ever. haha, allt slår till när man börjar röra på sig och gå nerför trapporna, haha. vi drog ner till bill och bob, mycket folk. det var askul. jag tror jag kan prata för både moa och mig att det blev lite för mycket alkohol igår. men vi betedde oss iaf ganska mycket bättre än vanligt haha. jag är så stolt.

när bill och bob stängde rörde sig folk ut medans jag och moa var kvar ända in i det sista, för moa är ju förfan dum i huvudet för hon kissar helatiden hahaa hon är alltid kissnödig och var sist ut från toan och b&b haha. utanför väntade våra två små vänner som var så jävla efterhängsna att det var sjukt. dock kände ena killen mina brorsor, som så många andra också gör haha. tyvärr kan jag inte gå in på detaljerna mer om det haha. vi rörde oss till burgercorner och köpte mat. som vi sen åt upp i en busskur HAH-HA! kan inte gå in på detaljerna där heller. men ni kan ju tänka er hur det såg ut!

när vi sen gick hem så följde en (ursäkta uttrycket) jävla turkjävel efter oss hela vägen hem. tillslut fick jag nog av han och gick fram och slog han rakt i ansiktet med knytnäven hahah!!! rätt åt han, jävla äckel. hoppas han fick ett fett blåmärke och men för livet.

........... ah imorse när jag vaknade hade tre personer ringt mig varav en hade jag 23 missade samtal ifrån och 7 av den andre och 3 av den sista, hahaha sjukt!


nu ska jag fortsätta vara bakis med moa och bara kolla på tv, eller senare måste jag gå ut och köpa kattsand haha. eller blire kanske utgång ikväll igen? vem vet.

nej nu orkar jag inte mer! lägger in bilder sen när engångskameran blivit framkallad!

HEJ!

Inga kommentarer: